Locatia excelenta, Sea One Mamaia va ofera prilejul de a imbina momentele de relaxare cu cele de distractie.

Stilul arhitectural modern, emana rafinament si eleganta prin liniile drepte, curate fara ornamente excesive. Suprafetele vitrate generoase permit patrunderea luminii naturale, fiind completate de terasele ample ce contureaza perfect stilul modern.

+40 720 880 888 sales@sea-one.ro

Cere Ofertă

HomeCere Ofertă
[[[["field7","contains",""],["field7","contains",""],["field7","contains",""]],[["show_fields","field11"]],"and"]]
1 Step 1
Nota de informareBifati casuta daca sunteti de acord
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Dacă îți dorești să vezi marea din pat și să te simți acasă ca în vacanță, ai găsit locul potrivit!

Un apartament in Complexul rezidential Lake One Mamaia te mentine in mijlocul actiunii estivale. Esti in inima statiunii Mamaia, la mai putin de 10 minute de mers pe jos de piateta Cazino, cluburi, baruri, restaurante si la numai 5 minute de Satul de Vacanta, locul favorit al copiilor mici si mari.

Sporturi nautice

Fiind situat pe malul lacului Siutghiol, zilele de vară pot căpăta nuanțe diferite și poți desfășura activități inedite. Printre acestea se numără: Scuba diving, Windsurfing, scufundari de agrement, etc.

Zonă de promenadă

Întrucât a avea un apartament la mare este ca și cum ai fi continuu în vacanță, în proximitatea complexului Lake One vei găsi o zonă modernă de promenadă, pe care să faci jogging dimineața sau plimbări de seară sub cerul înțesat de stele.

Ponton modern

Dacă ai o barcă sau o bicicletă hidroelectrică, poți să le cantonezi fără griji în spațiul special amenajat, unde este amplasat și un ponton modern și exclusivist, de pe care poți reflecta sau admira apusurile mereu spectaculoase.

Sală de fitness

Beach body tot anul? Este posibil! Acum nu mai nicio scuză, nu mai trebuie să te deplasezi la capătul celălalt al orașului pentru a merge la sală, ci trebuie doar să te motivezi să ieși din casă, dat fiind că ai o sală de fitness complet utilată chiar în cadrul complexului Lake One!

CERE OFERTĂ

[[[["field7","contains",""],["field7","contains",""],["field7","contains",""]],[["show_fields","field11"]],"and"]]
1 Step 1
Nota de informareBifati casuta daca sunteti de acord
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right